våra tjänster

Vi möter dina behov

golvläggning


Ett nytt golv skapar en helt ny karaktär för rummet. Med vår expertis garanterar vi ett bra resultat och att du som kund blir nöjd. Vi arbetar med att lägga mattor och golv av olika material som textil, linoleum eller parkett.

Att lägga golv kan oftast vara svårt att få till det bra. Det är flera faktorer att ta hänsyn till, undvika knarrande golv, rätt spackel, om det går att lägga golv på golv mm. Vi har en lång erfarenhet inom detta, inga uppdrag är för små eller stora. Vi kan även hjälpa dig att rekommendera rätt val av golv och hur du underhåller det.

Parkettläggning


Det finns ett enormt stort urval av parkettgolv. Det svåra är att få till det bra. Vi besitter förmågan att bland annat lägga fiskbensparkett, ektilja, mosaikparkett men även laminat och lamellparkett. 

Oavsett om du behöver hjälp med ett mindre projekt eller om du behöver en erfaren hantverkare som kan ta hand om storskaliga uppdrag, har du kommit rätt. Vi erbjuder högkvalitativa tjänster till konkurrenskraftiga priser. Vi ser till att resultatet kommer att överträffa dina förväntningar.

mattläggning


Är du ute efter att lägga in heltäckningsmattor, textila plattor eller plast- & linoleummattor? Mattläggning är vår främsta expertis samt montering av samtliga väggmatrialen. Hos oss får du ett fullservice erbjudande. Vi har GVK behörighet.

Vi tar oss an uppdrag allt från privatpersoner till företag, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och byggbolag. Under åren har vi gjort det mesta vilket har gett oss gedigen erfarenhet och kompetens. Tveka inte att kontakta oss. vare sig om du har funderingar kring val av matta eller andra funderingar.

Golvslipning


Vi har förmågan att förvandla vilket golv du än har, oavsett hur slitet det är till att det ser nytt ut igen. Våra hantverkare har de senaste utbildningarna samt maskiner för att leverera högsta kvalité så att dina önskemål bekräftas. 

När du anlitar oss får du en dammfri golvslipning. Vi tar hänsyn till miljön och ser till att dina möbler inte kommer till skada. Vi utför golvslipning på parkett och massiva trägolv. Efter en färdig slipning är det dags för behandling där det finns flera valmöjligheter. Kontakta oss så går vi igenom hur vi kan hjälpa dig.